Street Riders Trójmiasto Strona Główna Street Riders Trójmiasto
Tuning :: Streetracing :: Porady :: Newsy

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Mazda MX-5 - 1.6 + T
Autor Wiadomość
Kubus 
Moderator
Zły ON

Wysłany: Pią 05 Mar, 2010   

nie było żadnego aparatu pod ręką - była 24:00 - i auto pojechało do domu :) jak wróci z Wawy ze strojenia i będzie jakaś sensowna pogoda - będą ładne zdjęcia :)

Junior 

Wysłany: Nie 07 Mar, 2010   

Fido_dido napisał/a:
Junior to ty na ostniej speedmani tak po krawężnikach latałeś ? bo nie wiem czy kojarzę auto :mrgreen:

Jako że nie wiem co to "speedmania" śmiem twierdzić że to nie ja. Po krawężnikach nigdy nie latałem - to na pewno nie ja :mrgreen:

Hortex, cyknie się jakąś sesyjkę w wolnej chwili, przy lepszej pogodzie. Póki co jest zimno, mokro i szaro a to beznadziejne tło dla bezdasznika :razz:

Póki co finału brak: Mazda wraca do Trójmiasta niewystrojona. :roll: Wystąpiły problemy przy tworzeniu mapy paliwa mogące mieć związek z oprogramowaniem EcuMastera. Przy próbie flashowania softu pojawił się błąd wymagający interwencji producenta i świnka pojechała do Krakowa się naprawiać. Podobno problem dotyczy większej ilości kompów pochodzących z pierwszego wypustu modelu DET3. Jednym słowem: peszek :razz:

EDIT 30.03.2010:
Mazda wystrojona (może nie idealnie, ale bezpiecznie i wreszcie w miarę sensownie...).
Przy obecnym doładowaniu na poziomie 0,58bara wyszło 185KM(6887)/211Nm(5351).
Mechanicznie - po miesiącu od poskładania i po pokonaniu ok. 4000km nie ma się do czego przyczepić :mrgreen:

Odpowiedz do tematu