nie było żadnego aparatu pod ręką - była 24:00 - i auto pojechało do domu jak wróci z Wawy ze strojenia i będzie jakaś sensowna pogoda - będą ładne zdjęcia
Junior to ty na ostniej speedmani tak po krawężnikach latałeś ? bo nie wiem czy kojarzę auto
Jako że nie wiem co to "speedmania" śmiem twierdzić że to nie ja. Po krawężnikach nigdy nie latałem - to na pewno nie ja
Hortex, cyknie się jakąś sesyjkę w wolnej chwili, przy lepszej pogodzie. Póki co jest zimno, mokro i szaro a to beznadziejne tło dla bezdasznika
Póki co finału brak: Mazda wraca do Trójmiasta niewystrojona. Wystąpiły problemy przy tworzeniu mapy paliwa mogące mieć związek z oprogramowaniem EcuMastera. Przy próbie flashowania softu pojawił się błąd wymagający interwencji producenta i świnka pojechała do Krakowa się naprawiać. Podobno problem dotyczy większej ilości kompów pochodzących z pierwszego wypustu modelu DET3. Jednym słowem: peszek
EDIT 30.03.2010:
Mazda wystrojona (może nie idealnie, ale bezpiecznie i wreszcie w miarę sensownie...).
Przy obecnym doładowaniu na poziomie 0,58bara wyszło 185KM(6887)/211Nm(5351).
Mechanicznie - po miesiącu od poskładania i po pokonaniu ok. 4000km nie ma się do czego przyczepić