Dla wszystkich zainteresowanych, mam informację o dostępie do nowych, typowo sportowych opon marki Silverstone. Opony jakie są w ofercie znajdziecie POD TYM LINKIEM natomiast jeśli chodzi o ceny to prosze o PW , każde zapytanie jest indywidualnie wyceniane.
Jeśli byłby ktoś chętny na zakup opon przed sezonem, informuję że jeśli otrzymam zamówienie do końca tygodnia, to może być na nie lepsza cena (aktualnie jest przygotowywane zamówienie pod które można się podłączyć).
Godne polecenia i uwagi są opony FTZ Sport Type RR z homologacją drogową.
Jeśli interesuje Was jakiś inny rozmiar niz na stronie, dajcie znać, sprawdzimy czy jest dostępny.
Mam jeszcze ofertę na opony szutrowe i intermediaty.
Zamówienia realizowane są raz w miesiącu, chyba że będzie bardzo mało chętnych to mogą przejść na następny miesiąc. Osobiście polecam oponki TYPE RR, charakterystyka slicka z homologacją drogową.
Opony wyścigowe slick są również bardzo dobre i godne polecenia. Przykładowo pucharowa Kia Ceed w poznaniu urwała na nich 10 sekund na okrążeniu.
W razie pytań jestem do dyspozycji. Zamówienia prosze na PW lub maila lub osobiście w Strefie.
Pozdrawiam!