Nie zawiera czasow aut, ktore dawno juz umarly i to jest roznica.
Moja Lista zawiera wszystkie czasy od poczatków 1/4 mili w PL . Ci których nie interesuja czasy aut juz sprzedanych z 3miasta , nie zwracaja na nie uwagi a spogladaja na pozostałe , nic nowego nie wnosi taka druga lista . Wszyscy ktorzy sa na twojej sa tez na mojej , w tej postaci jest bezsensu . Zrób liste od 13.200 to ma sens tylko ze wtedy bedziesz musiał spedzic mnowstwo nocy przed kompem moze miesiecy by to znalesc , a tak miales gotowca ...
[ Dodano: Pon 04 Sty, 2010 ]
MaGnezz napisał/a:
a fakt, czysta przyjemnosc, ale i zal ze nie ma listy z czasami tamtych "superwozow"
zrób ją co za problem ( fakt nie ma jej skad skopiowac), ja takie czasy mam w archiwum , nawet w postaci list wywieszanych na imprezach przez organizatorow z podzialem klas itd , mało ktore auto startujace w pl na 1/4 nie istnieje w moim skoroszycie Dla wiekszosci to moze smieszne dla mnie to pasja , dlatego tak mnie irytuje format dublowania listy...
[ Dodano: Pon 04 Sty, 2010 ]
Kruk napisał/a:
Toma$ napisał/a:
ja bym chciał miec gdzies dane z poprzednich lat, ile np jechał kadet kruka ale on sie tym chyba nigdy nie scigał na 400.
No to ja wyjaśnię tą kwestię Po zrobieniu Kadetta latałem głównie po Grunwaldzie i ścigałem się z H3M i ze wszystkim z czym się dało oczekując na zawody 1/4 w Pruszczu Gd. Dzień przed zawodami postanowiłem owinąć sobie kolektor wydechowy i zrobiłem kilka poprawek dolotu, opony, itp. żeby przygotować auto już na zawody następnego dnia. Wieczorem wyjechałem na miasto żeby się oplot wydechu wydymił i ogólnie sprawdzić jak auto jedzie i co dały moje poprawki czyli ostatnie testy przed pierwszymi zawodami 1/4....no i już z tych testów nie wróciłem Tak więc mogę tylko powiedzieć że w okresie kilku miesięcy jazdy po Grunwaldzie tym potworkiem zaliczyłem sporo sparingów ale oficjalnego czasu na 1/4 nie udało się zmierzyć - Struś swoim bardzo szybkim Kadettem w tym okresie robił wtedy 15,86 i mało kto mu podskoczył a ja z nim wygrywałem na streecie bez żadnych problemów więc mogłem kręcić niskie 15 lub wysokie 14....ehh co za czasy...
Fajnie ze ktos pamieta tamte czasy ! O tyle miło ze startowałem na tych zawodach dwoma autami , w jednej z klas startujac swoim pierwszym porsche ( mam go do dzis ) 924s zajołem 2 miejsce przegrywajac własnie z kadetem moj czas to 16.98 a jego 16.76
Z ciekawostek w najmocniejszej klasie startowałem 911 turbo zajmujac tez 2 miejsce robiac czas 14.75 wygrywajac miedzy innymi z golf 1 Pawła Hasse 15.14 , a ostatni w tej klasie był kolega Jarkowy ( wtedy sie jeszcze nie znalismy ) robiac czas 200sx 17.69
Tyle z historii , pozdrawiam fanów 1/4
_________________ Toyota Supra T 6??ps 636Nm 11,805-211.38
Nissan Skyline GTR
BMW M3 E46 Coupe
Porsche 944 TurboS , 924S
EVO X na zime ...
Mistrz Polski 2007 Turbo+
Specjalista ds. Sprzedaży MITSUBISHI MOTORS
Sorry ale albo ja jestem slepy albo z Ty czegos nie kumasz. Gdzie na Twojej liscie jest chocby wzmianka, w ktorym roku dany czas zostal osigniety. Fajnie, ze sie pochwaliles sowimi zbiorami moze w koncu zrobisz z nich uzytek w sensowny sposob, czekam z niecierpliwoscia.
porscheee napisał/a:
a rozumiem ze wielu moja lista sie nie podoba bo poprostu ciezko sie na nią załapac ale takie było własnie załozenie , a nie budowanie spisu aut w 3m lub srt , jezeli ktos wchodzi z pl na nasza strone i widzi tabele 20 12secundowcow lub 11- to to reprezentujemy sie godnie.
a teraz nagle proponujesz liste powyzej 13?
_________________ Jedni lubia szybkie auta inni szybka jazde
nikt nie postował o date osiagniecia czasu , nie sadze tez aby było to istotne , dla zainteresowanych głebiej tematem zawsze moge na priv napisac kilka szczegółów odnosnie danego auta i jego czasu , gdyby to miało byc wszystko w tabeli byłoby wypracowanie a nie statystykas
_________________ Toyota Supra T 6??ps 636Nm 11,805-211.38
Nissan Skyline GTR
BMW M3 E46 Coupe
Porsche 944 TurboS , 924S
EVO X na zime ...
Mistrz Polski 2007 Turbo+
Specjalista ds. Sprzedaży MITSUBISHI MOTORS